Tiedotteet

Sivuja uusitaan.

Seuraavat aloitus- / infopäivät ovat maanantaina 6.8. klo. 17.00 ja maanantaina 3.9. klo. 17.00. Moottoripyörän korotuskurssi alkaa maanantaina 16.7. klo. 17.00

Ilmoittautuminen www.kuljettajaopetus.fi/someronautokoulu tai toimistoon, Joensuuntie 31, mielellään ennakkoon.

Aloitus- / infotunti joka kuukauden ensimmäinen maanantai klo. 17.00 autokoululla.

Jokaisella aloitustunnilla voit aloittaa  mopo-, moottoripyörä – ja henkilöautokortin suorittamisen.

Kaikki teoriatunnit suoritetaan netissä. Jos sinulla on aiemmin esim. mopokortti ja suoritat henkilöauto- tai kevytmoottoripyöräkorttia, sinun ei tarvitse käydä teoriatunteja. Henkilöautokurssia suorittavan tulee kuitenkin ennen ajokokeeseen menoa suorittaa riskientunnistamiskurssi, joka sisältää 4 teoriatuntia, pimeän simulaattorissa, sekä 3 tuntia ajoa, joista 1 radalla.

Jos olet saanut henkilöautokortin ennen 1.7.2018, riskientunnistamiskurssi korvaa entiset harjoittelu- ja syventävänvaiheen kurssit. Kurssin voit aloittaa koska tahansa. Käy toimistollamme, niin saat tunnukset teoriatuntien suorittamiseksi netissä. Niiden jälkeen varaamme sinulle ajot ja rata-ajan.

 

 

Toimisto : Ma-To 11-17, Pe suljettu
02-7486473
toimisto@someronautokoulu.fi


Nyt uutuutena tarjoamme TÄHTIKUSKI-RAHOITUSTA kortteihin. Kysy lisää.

Yleistä tietoa koulustamme

Koulullemme myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti, sekä 14001 ympäristösertifikaatti edellyttävät meiltä laadukasta toimintaa. (Vain n. 70 koulua suomessa on hyväksytty laatu- ja ympäristöjärjestelmään) Koulussamme talousalueen ainoa SMOKin auktorisoima moottoripyörä-kouluttaja.